Kli i fingrarnaJag fick kontroll på det till slut. Blodsockervärdet efter gårdagens berg- och dalbana, alltså. Efter att jag la mig (med 19,3 mmol/liter), var jag uppe och mätte vid 04.20 (och låg då på 9,3). Vid 06-tiden låg jag på 4,3 mmol/liter och trots att jag stängde av pumpen ett tag då mätte jag vid 07.30 upp 2,5 i värde. Så det har långsamt dalat nedåt, men idag på förmiddagen har det sedan stabiliserats litegrann. Skönt. 
Däremot så har jag dragit på mig en onödig förkylning, vilket kan vara delaktig bov i gårdagens drama. Under en förkylning blir blodsockret om möjligt ännu hoppigare och ännu mer oförutsägbart. Hjälp...

På måndag drar andra året på arkitektutbildningen på Chalmers igång. Imorgon åker jag tillbaka hem till Göteborg efter att ha laddat batterierna hemhemma i Småland. 

Bilden ovan har jag tagit inne på skolan - det är resultatet av en workshop som de nya ettorna har genomfört. Otroligt vackra mönster, och jag skulle ljuga om jag sa att det inte kliar lite i fingrarna nu. Det ska bli roligt att komma igång!

____________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 9,0 mmol/liter (typisk förkylningshöjning).
1 kommentar
Roger Svensson

Det där känner jag igen. Har nu i år/september haft min diabetes i 52 år.

Svar: Oj, 52 år! Vilken kämpe du är! Härligt att höra. Tack för bloggbesök!
Diabetesia