Sun Francisco


Åh, vad jag trivs! Vi håller igång hela dagarna, och därför blir tiden över till bloggande väldigt begränsad. 

Vi går och går och går.. Knät skriker och ömmar, men blodsockret njuter. Inte ett värde över 10 mmol/liter de senaste tre dagarna! Jo, förresten, en liten topp på 12-13 i förrgår. Men medel ligger på 4-7, vilket är helt obeskrivligt skönt. Och då äter jag ändå relativt amerikanskt! 

Idag har vi besökt Alcatraz, en besannad dröm som jag länge har haft. Så otroligt häftig upplevelse, obehagligt och fascinerande på samma gång. Undrar hur det hade fungerat att sitta där som diabetiker... Förmodligen inte alls.

Imorgon är det nyårsafton. Jisses vad tiden går fort! Vi firar ju nio timmar efter er därhemma i Sverige, så vårt år blir nio timmar längre! Eller något... 

Det är soligt och fint varje dag i Sun Francisco (som jag har börjat stava det), men ganska kyligt. 10-15 grader som varmast, men där det är vindstilla och sol känns det som sommar. Just nu ligger jag på hotellrummet och myser i min nyinköpta stickade tröja. Klockan är 15.40 och vi powernapar lite innan vi tar tag i eftermiddagens aktiviteter. 

GOTT NYTT ÅR alla fina läsare, ifall jag inte hinner med mer bloggande innan 2015 tar sin början. 

Inget nyårslöfte än? 
- sprid kunskap om diabetes! 

_______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 3,5 mmol/liter.
0 kommentarer