Jetlag men jätteglad


På plats i San Francisco! 

Resandet med pump och Libre gick finfint, och trots lång och ganska förkyld flygresa kom vi fram utan större problem. Tidsomställningen på nio timmar är dock rätt tuff, så redan nu (20.50 lokal tid) har vi bäddat ner oss för att få en lång natts sömn. 

Idag har vi promenerat många kilometer, och åkt många fler med en så kallad hop-on-hop-off-buss. All rörelse ger mig lågt blodsocker och jag har därför fått trycka i mig lite chokladbitar här och där för att hänga med i de andras tempo. 

Vi avslutade dagen med ett besök i en grocery store med målet att hitta mörkt frukostbröd till mig. Ljusa bagels och peanut butter i all ära - men det är ju rena döden för blodsockret. 

Nu ska jag sova - natti!

_______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 10,0 mmol/liter. 
1 kommentar
Virre

Åh va roligt att få resa till San Francisco! Hoppas du får det superkul! Kan du förresten inte dra ner på pumpen när du håller dig aktiv så du inte får så mycket insulin? Jag kör alltid med det när jag ska aktivera mig lite extra och det brukar funka bra. Jag har en Animas Vibe pump men jag antar att din pump har säkert lika många funktioner som en Animas har om kanske inte fler. Är dåligt insatt i hur olika pumpar funkar :) Ha de bäst där borta nu! KRAM på dig