Battle scarsFörlåt för en helkass blogguppdatering! Men det har sina förklaringar. I helgen var jag i stugan på Öland med familjen, och då fanns ingen tid. Och sedan jag kom hem - igårkväll - har jag mått mer eller mindre dåligt. Inte fysiskt, fysiskt mår jag fint (utöver de symtom som kommer med höga och låga blodsocker då). Men jag bara.. orkar inte alltid. Det finns de som säger: "Du är så pigg och positiv trots din diabetes - det är imponerande!". Tack. Jag försöker verkligen, och en stor del av tiden orkar och lyckas jag. 
 
Tavlan på bilden målade jag när jag gick mitt första år på gymnasiet. Mina paranteser har hängt upp den här hemma och den påminner mig då och då: min diabetes är stor och tar mycket plats, men det finns så mycket annat här i livet. 
 
Men det finns tider då diabetesen inte är det enda som krånglar, utan även något eller några av de viktiga orden på tavlan.. det är då det blir jobbigt på riktigt. Tacka vet då musiken. Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina långa promenader med musik i hörlurarna. Just nu går en låt som heter 'Battle Scars' med Guy Sebastian varm under just de promenaderna. Hett tips!
 
Jag hoppas att ni har lite tålamod. Jag, diabetesen och livet ska bara ta ett djupt andetag och samla en gnutta kraft. Be right back. 
 
 
 
(Och ja, jag vet att jag har stavat "integritet" fel. Jag var liten och oljefärg är svårkorrigerat för en lat bildelev..)
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 19,5 mmol/liter.
1 kommentar