Att leva med sockersjukan

 
Jag har här på bloggen tidigare skrivit om det projektarbete jag gjorde när jag gick i trean på gymnasiet, eller hur? Det är drygt två år sedan nu. Tiden går fort när man har roligt!
Jag bläddrade igenom mitt "Att leva med sockersjukan" idag i jakt på inspiration till Almedalen. Förutom alla pinsamt felaktiga formuleringar och dumma stavfel, så är jag fortfarande väldigt nöjd med mitt lilla projekt. Det går alltid att göra skillnad, det gäller bara att börja på en rimlig nivå.
Jag vet att en del, främst föräldrar till barn med typ 1-diabetes, efter förra inlägget om detta efterfrågade det resultat och de diagram jag satte ihop i mitt projekt. Hör gärna av er igen så ska vi se om jag kan fota eller scanna in det och skicka till er. Jag delar mer än gärna med mig, men jag misstänker att den digitala versionen gick förlorad i samband med att min gamla dator gick under... Och att jag är lika teknisk som en koala hjälper inte till.
 
Nu ska jag fortsätta leta inspiration och klottra ner tankar. Försöka sätta lagom många, slagkraftiga ord på allt jag vill hinna med att säga. Det känns som om jag ska försöka trycka ner en fotboll genom en tratt och ut ska det komma en pingisboll. En tung, skarp och väldigt viktig liten pingisboll. Jag håller i VM i dåliga liknelser här....
Idag bokades iallafall båtbiljetterna och boendet är uppordnat. Mindre än en vecka kvar. Whoouuah. 
 
_________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 6,3 mmol/liter.
0 kommentarer