Förälskad


Jag vill aldrig lämna tillbaka den. Med CGM:en på magen har jag de senaste tio dagarna varken haft ett värde på över 14 eller någon riktigt jobbig insulinkänning. Kurvorna gör att jag kan förstå min diabetes lättare. Jag ser samband och kan dra slutsatser. Och jag behöver inte sticka mig oftare än två gånger om dagen, då för att kalibrera CGM:en. Jag är förälskad och ser hur mycket enklare det skulle kunna vara. Jag måste komma på ett sätt att göra det permanent. 
 
Klarar jag av ett helgjobb under läsåret så att jag kan betala för en CGM? 
 
_________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 3,6 mmol/liter.
3 kommentarer
Elisabeth

Jag tycker min CGM är det bästa som finns. Som du skriver så har man bättre kontroll. Mitt Hba1c har sjunkit utan att jag egentligen har förstått varför. Och sedan slippa dessa blodprovstagningarna hundra ggr om dagen... jag kan gå med på 2 st nu.

Svar: Ja, visst är de helt fantastiska? Det är bara allt bra synd, när en sådan teknik finns, att inte alla får ta del av den..! Tack för bloggbesök! :-)
Sofia Larsson-Stern

Sam

Kul att den funkar så bra :)
Ha det fint

Svar: Ja, det gör den verkligen! Tack detsamma! :)
Sofia Larsson-Stern

Robert Egnell

Hej och tack för en himla bra blogg! Jag tänkte bara höra om du fick kalibreringen att funka bra med den CGMen. Vi testade den för ett par år sedan och den var nästan alltid 2,0 fel vilket gjorde att den larmade halva nätterna trots att bs var bra etc. När vi sedan testade Dexcoms CGM funkade det dock perfekt! Vår son har dock Medtronic pump så det skulle vara väldigt mycket enklare att inte köra Dexcom...

/Robert