Diabetesskräp och julklappstips

 
Jag har sovit ut idag, minst sagt. Somnade runt midnatt, och klev inte upp ur sängen förrän 12 idag mitt på dagen. Så skönt, och fruktansvärt välbehövligt! En lugn helg var precis vad jag behövde.
Jag har varit pluggstressad både igår och idag, men ändå inte fått så mycket gjort. Idag letade jag efter en ursäkt att komma utanför dörren och få röra på benen lite, och tömde därför mitt diabetesförråd på "skräp" och droppade av på apoteket i Nordstan. Jag passade på att inhandla några av årets första julklappar också när jag väl var på plats i stan. Det är jättemysigt med alla lampor, ljus och julmusik som börjar dyka upp nu! Men det inköpshets som råder har jag inte mycket till övers för.
 
Behöver ni - precis som jag - ett litet julklappstips? Klicka er in på http://lastdrop.spreadshirt.se och beställ hem en snygg Last Drop-tröja. Till dig själv, din pojk- eller flickvän, din son eller dotter, eller kanske till någon av dina föräldrar? 
 
Jag och Jocke flashar våra diabetestatueringar i våra Last Drop-tröjor.
 
 
 
Nu ska jag vända uppchner på min garderob och försöka få lite ordning. Så mycket kläder, så lite plats. Efter det blir det en pluggomgång till innan jag ska första advents-mysa med Love Actually, tända ljus, te och pepparkakor.
 
___________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 5,7 mmol/liter.
1 kommentar