En härligt blå kväll

 
 
Vilken kväll! A blue party. En kväll som jag, av olika anledningar, inte kommer glömma på länge. 
Jag mötte upp Joakim och hans kompis Shahroz på stationen, och vi tog oss direkt till hotellet där min kompis från Göteborg, Amanda, mötte upp. Det var ett jättefint hotell; högt i tak, kristallkronor och slingrande trappor. Den halvfärdiga arkitekten i mig tog ett litet glädjeskutt.
 
Shahroz på hotellbalkongen.
 
Jag fick byta om illa kvickt, eftersom tweetchaten gick av stapeln bara några minuter senare. När den väl var igång flög tiden verkligen förbi, och efter några frågor och svar var den plötsligt över. Då tog vi oss - springandes - till Sergels Torg för att försöka hinna delta i den blå manifestationen. Den var dock nästintill över när vi regnblöta och andfådda kom fram. 
 
 
Såhär mycket hann vi se - manifestationen avslutades med blått buller och bång.
 
Efteråt kom några stycken fram som kände igen mig och Jocke lite, som ville prata eller fota. Både vuxna och barn, jätteroligt! Vi tog bland annat det här fotot, ihop med en liten tjej som hade en likadan sensor som mig och Jocke.
 
Så roligt att få träffa några blåklädda, ballongbärande diabetesknattar! Kanske framtida diabetesbloggare - vem vet?
 
Anna PS dök upp också - en härligt social och driven typ 1-diabetiker som genom eget företag syr kläder som ska underlätta bärning av diabeteshjälpmedel. Jag har sedan tidigare ett av hennes linnen (http://diabetesia.se/2014/september/annaps.html) och är så väldigt nöjd med det att jag beställde ett till - som jag fick igår.
 
Vi blev från Sergels Torg medbjudna till lite blått mingel i en företagslokal, vilket var oväntat och oplanerat, men mycket trevligt. Det tackar och bockar vi för!
Sedan tågade vi tillbaka till hotellet för mat och dricka, innan festen framåt småtimmarna fortsatte på Café Opera.
 
Snodd bild från Jockes instagram - Linnéa, jag och Jocke på Café Opera.
 
Tillbaka på hotellet, efter den obligatoriska nattmaten, däckade vi. Helt utslagna efter en lång, blå och lyckad kväll. 
 
Jocke och Shahroz lämnade staden lite efter lunch idag, eftersom Jocke skulle på Uppsala Vimmelawards - där han var nominerad i kategorin "Årets Uppsalablogg". Jag och Amanda drog då för gardinerna och sov vidare ett tag, innan vi tog oss ut på Stockholms julpyntade gator för lite shopping och mat.
 
Fina Amanda på Sergels Torg.
 
Jag äter nästan aldrig pizza eftersom det för mig är väldigt svårparerat med insulinenheter. Men dagen efter jag har druckit alkohol ligger jag nästan alltid väldigt lågt, så då passar jag på litegrann. Pestopizza, mhmmhm. 
 
Hittills en grym helg, helt enkelt. Jag behövde komma bort, släppa pluggtankarna och låta pulsen sjunka lite. På måndag drar nästa projekt i skolan igång, och då behöver jag vara utvilad. Nu ska jag njuta av en lördagskväll, och sedan ta det lugnt imorgon. Träffa mina Stockholmsbosatta släktingar står på schemat, och eventuellt möta upp Jocke som glömde lite grejer på hotellet också. Klant.
 
(JOAKIM VANN "ÅRETS UPPSALABLOGG" FÖRRESTEN - så roligt för honom! Jag vet hur slitigt och tidskrävande det är att blogga, så jag unnar honom verkligen att få lite lön för mödan.)
 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 15,4 mmol/liter.
 
2 kommentarer
Virre

Såg ut som om du/ni hade en superkväll! Och alltid lika roligt att få besöka huvudstaden! Roligt att din vän vann pris också för sitt bloggande! KRAM på dig

Hemma Hos Felicia

vilken härlig klänning!! :D

Svar: Tack snälla du! :)
Diabetesia