Weber & Shandwick

 
Jag är helt slut! Men vilken otrolig dag det har varit. Vid nio mötte jag upp det härliga gänget från Weber & Shandwick på deras hotell, och sedan fotade vi nästintill konstant - på olika ställen i Göteborg - hela dagen fram till fyratiden. Det är jobbigare än man kan tro! Särskilt när man är så ovan att stå framför kameran som jag är...
 
Nu sitter jag i soffan med fina Amanda som hängde med mig och the crew  hela dagen i stan. Vi är helt slutkörda. Så bildbomben med fler tjuvtittar från photoshooten kommer upp på bloggen först imorgon!
 
 
To Bob, Super Fred, Cath and Jen - if you're in here trying to give my Swedish blog another try - THANK YOU for an amazing day! I'm so grateful to be a part of this.
 
This international campaign Abbott does for World Diabetes Day will raise some well-needed awareness for diabetes. And as a bonus I get new experiences and new friends. I love it! 
 
(Fred: #supertack and #haejhaej)
 
___________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 9,5 mmol/liter.
1 kommentar

Photoshoot!Nu kör vi! Photoshoot med Weber & Shandwick hela dagen. Middagen med dem igår var hur trevlig som helst, så nervositeten har släppt lite. Hör av mig under dagen eller eftermiddagen! 

_______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 7,6 mmol/liter.
0 kommentarer

Bättre än bäst!Jag har glömt allt vad projekt och kritik heter för en stund - jag kom nämligen just tillbaka från mitt första läkarbesök här i Göteborg. Först och främst: vilken jättetrevlig diabetesmottagning, långt över förväntan! Alla är så drivna, framåt och trevliga. 

Men så till de goda nyheterna - mitt HbA1c-värde har sjunkit till 44! Och det kan jag med all säkerhet tacka min kära FreeStyle Libre för. 
Jag kommer även få sensorer till Libren utskrivna på recept i framtiden, vilket var ett orosmoment för mig - jag har ju fäst mig så vid mitt nya, smidiga tillbehör. Lättnad!

Nu sitter jag i föreläsningssalen igen och ska lyssna på fler projektpresentationer. Efter skolan ska jag vidare till öppet hus hos ett företag, och vid klockan åtta väntar sedan middag med Weber Shandwick - PR-företaget som ska hålla i photoshooten med mig imorgon. Busy, busy, aldrig vila!

_______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 7,7 mmol/liter. 
3 kommentarer