Bättre än bäst!Jag har glömt allt vad projekt och kritik heter för en stund - jag kom nämligen just tillbaka från mitt första läkarbesök här i Göteborg. Först och främst: vilken jättetrevlig diabetesmottagning, långt över förväntan! Alla är så drivna, framåt och trevliga. 

Men så till de goda nyheterna - mitt HbA1c-värde har sjunkit till 44! Och det kan jag med all säkerhet tacka min kära FreeStyle Libre för. 
Jag kommer även få sensorer till Libren utskrivna på recept i framtiden, vilket var ett orosmoment för mig - jag har ju fäst mig så vid mitt nya, smidiga tillbehör. Lättnad!

Nu sitter jag i föreläsningssalen igen och ska lyssna på fler projektpresentationer. Efter skolan ska jag vidare till öppet hus hos ett företag, och vid klockan åtta väntar sedan middag med Weber Shandwick - PR-företaget som ska hålla i photoshooten med mig imorgon. Busy, busy, aldrig vila!

_______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 7,7 mmol/liter. 
3 kommentarer
Lola

Så roligt!! Både att Hba1c sjunkit och att du får fortsätta med FGM:en😃 Hoppas de släpper den till yngre snart också👍

Marie

Så skönt med FGMen!!
Ha en riktigt skön helg utan måste!
/Marie

Virre

Grattis till ditt braiga HbA1c! Så himla roligt! Själv har jag nu 59 men det har iallafall gått ner så det får jag väl vara nöjd med så länge. Jobbar på att försöka få ner det till 52. Så roligt med din photoshoot imorgon! Spännande det ser jag fram emot! KRAM på dig

Svar: Tack snälla! 59 är ju hur bra som helst om det är på väg nedåt!
Diabetesia