Tegellunch ovanpå Borås

 
Idag åt jag lunch ovanpå Borås. Eller ja, åtminstone ovanpå vårt stadsplaneringsprojekt som äger rum i Borås... Oj, vad mätt jag är! Nu finns det säkerligen de som kommer kommentera min lunch med "Whooaah, äter du inte mer än så?". Och jo, det gör jag verkligen, vanligtvis. Men kvarg med nötter och russin har nästan noll effekt på blodsockret i jämförelse med pasta, ris eller bröd - och jag blir lika mätt som jag hade blivit om jag hade slukat en tegelsten! Pasta och bröd kan jag äta i mängder, men detta fyller magen mycket snabbare och håller den full mycket längre. 
Lyxar till det med Aloe Vera-dryck gör jag bara för att skolarbetet går långsamt, vi har redovisningar hela veckan och helgen känns omöjligt långt borta...
 
Nu ska jag koppla in hörlurarna, sätta på lite bra torg- och parkplaneringsmusik och lägga penna mot skisspapper. Fokus, Sia! 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 3,9 mmol/liter.
1 kommentar
Emilia

Åh kvarg är ett super bra livsmedel! :) Man blir verkligen proppmätt, och länge också! Brukar blanda i funlight eller lite proteinpulver med go smak också.

Svar: Ja, eller hur! Precis, det brukar jag göra när jag är hemma - funlight är ett lika bra men mycket billigare alternativ till att köpa de osötade med smak :) Tack för bloggbesöket!
Diabetesia