En bättre start på Valborg

Vilken fart det har varit på mig idag på morgonen! Försov mig (standard), och flög upp vid halv elva med fyra checklistor att beta av innan lunch. Jag var uppe och jobbade till 03 inatt, så jag behövde nog för all del sova.. Men ändå. Onödigt stressigt.
 
Igår fick jag mina nya visitkort! Fina, eller hur? Det är Joakim på JW Images som har varit igång och layoutat igen. Så nöjd!
 
Gårdagens inlägg "Diabetes & alkohol - en kombination att ha respekt för" har verkligen boomat responsmässigt - TACK! Det ligger tvåa under "Mest gillat" på blogg.se! Man vet att kunskapen saknas när ett inlägg får en sådan spridning. Kanske blir det en lite säkrare Valborg, vem vet? Jag hoppas det.
 
Nu har jag bockat av en del av punkterna, och ska springa iväg till gymmet en snabb sväng innan min hemmakompis kommer till stan för Valborgsfirande. Med mig tar jag en flaska Vitamin Well (Zlatans version, "Upgrade" - så god!) som innehåller 4,2 g socker per 100 g. Det är precis lagom för mig för att hålla blodsockret på en bra nivå under träning. 
Sedan ska vi handla middagsmat, baka chokladbollar, kolla på Chalmerscortégen och sedan fortsätta firandet på en jättefest. Så från och med NU och fram till lördag morgon (då en diabeteskonferens i Katrineholm drar igång) tar jag AnnaPS-ledigt. En välbehövlig paus.
 
 
Och nej, jag är inte sponsrad av Vitamin Well (I wish!), jag vill bara dela med mig av ett tips - från en diabetiker till en annan. 
 
_____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 10,2 mmol/liter.
1 kommentar