Föreläsning i Stockholm

 
Nu är det officiellt att jag kommer gästföreläsa i Stockholm den 18:e maj, då företaget MODZ bjuder in till ett spännande event. Diabetologen Kerstin Brismar föreläser om diabetes, Anna-Carin Wallin från SSDF talar om diabetes ur ett föräldraperspektiv, och sedan avslutar jag med en föreläsning om "min resa från blyg diabetiker till utåtriktad diabetesentrepenör". 
 
Det är fritt inträde och öppet för alla - så boka in datumet i era kalendrar! Anmäl er här: http://www.gomodz.com/brismar/?lang=sv
 
Värdarna MODZ är tillverkare av en blodsockermätare som ska underlätta testandet för barn, och underlätta kontrollen av att detta görs för barnens föräldrar. Under eventet kommer MODZ dessutom att lotta ut mätare till deltagarna - så har ni barn är det det perfekta tillfället att slå många flugor i en smäll!
 
Bor du långt ifrån Stockholm? Ingen fara, föreläsningarna kommer att sändas på MODZ Facebooksida också! Gå in på https://www.facebook.com/modzsverige, "Gilla" och häng med på resan den vägen!
 
Jag är otroligt peppad! Det ska bli fantastiskt roligt - både att lyssna och att få prata. 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 6,4 mmol/liter.
1 kommentar
Andre

Trist att du samarbetar med en förening som vill ta bort det kostnadsfria insulinet, där föll glorian på sned för mig. Och vad vet Brismar om typ 1?