Fina resultat

Det här möttes jag av när jag loggade över från AnnaPS Instagramkonto till mitt eget för ett par timmar sedan. Så roligt att se hur mina ord når fram till fler och fler för varje dag som går! 
 
Och inte bara för att det är en häftig känsla att människor faktiskt läser MINA ord - men för att ordet diabetes sprids mer och mer. Kampanjen #ÖPPENDIABETES växer och växer. 
 
AnnaPS' Instagramkonto hittar ni HÄR och mitt eget konto HÄR!
 
___________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 5,1 mmol/liter.
0 kommentarer

Tufftufftåget


Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka till Göteborg igen. Lite irriterad över en man som vägrar låta mig sitta på den plats jag har bokat (för han var ju där FÖRST), vilket leder till att jag får byta plats efter var och varannan station.... Men jag har mycket jobb att stå i - tack och lov - så jag hinner inte tänka alltför många elaka tankar. 

När jag reser sådana här, lite längre resor klär jag mig alltid bekvämt. Tajta jeans eller klackar sorteras bort direkt. Idag transparent skjorta, utställda, tunna byxor med hög midja, Converse och skinnjacka. Det är först på senare tid jag har kunnat bära sådana här kläder, efter att jag upptäckte AnnaPS underkläder. De här byxorna har nämligen inga fickor, vilket gör dem svåra ur ett insulinpumpsperspektiv... Men idag bär jag pumpen i AnnaPS-trosor med insulinpumpsficka, och problemet är löst: smidigt, bekvämt, diskret och säkert!

_________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 8,0 mmol/liter.
3 kommentarer

Helg och bloggpaus


Som ni märker har jag inte uppdaterat bloggen ordentligt på ett par dagar nu. Jag är hemma i Småland, firar pappa som fyller år, umgås med nära och kära och bara pausar. Välbehövligt, minst sagt. 
Bilden ovan är på mig och mina bröder; till vänster för exakt ett år sedan, och till höger igår. Har jag krympt, månntro?

En ordentlig blogg kommer i början av veckan, men tills dess vill jag dela med mig av gårdagens mest lyckosamma blodsocker:

2,3 i samband med att efterrätten åkte fram! Perrrrrrfa.

Ha en fin söndag, och ta hand om varandra!

_______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 7,0 mmol/liter.
0 kommentarer