Tufftufftåget


Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka till Göteborg igen. Lite irriterad över en man som vägrar låta mig sitta på den plats jag har bokat (för han var ju där FÖRST), vilket leder till att jag får byta plats efter var och varannan station.... Men jag har mycket jobb att stå i - tack och lov - så jag hinner inte tänka alltför många elaka tankar. 

När jag reser sådana här, lite längre resor klär jag mig alltid bekvämt. Tajta jeans eller klackar sorteras bort direkt. Idag transparent skjorta, utställda, tunna byxor med hög midja, Converse och skinnjacka. Det är först på senare tid jag har kunnat bära sådana här kläder, efter att jag upptäckte AnnaPS underkläder. De här byxorna har nämligen inga fickor, vilket gör dem svåra ur ett insulinpumpsperspektiv... Men idag bär jag pumpen i AnnaPS-trosor med insulinpumpsficka, och problemet är löst: smidigt, bekvämt, diskret och säkert!

_________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 8,0 mmol/liter.
3 kommentarer
Anonym

Hade aldrig gett mig om "min" plats!
Man bokar platsbiljett för att slippa flytta på sig.
Sån är jag 😊

Anonym

Håller med kommentaren ovan själv hade jag aldrig gett upp min plats som jag bokat för,

Cecilia

Alltså, jag förstår inte. Om du har bokat en plats så är den din, inget snack om saken. Om han inte lyssnar på dig så får du ju säga till personalen. Hade aldrig låtit nån idiot kommit undan med det. Vad är det då för vits att boka? Min kommentar hade ju inget med diabetes att göra men blir så arg när folk kör över snälla människor. Han har ingen rätt att utnyttja det. Människor som vet att de gör fel men skiter fullständigt i det. Usch.