Date night


Ikväll ska jag ta helledigt, eftersom jag ät ivägbjuden på dejt (eller vad det nu heter... "dejt" låter så gammalmodigt) av min fina pojkvän. Middag och bio. Och jag döljer inte min diabetes för det. Libresensorn sitter där den sitter, och pumpens infusionsset syns igenom den tighta klänningen. #ÖPPENDIABETES i dess renaste form!

Hur gör ni i sådana här situationer? Visar eller döljer?

_______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 10,1 mmol/liter.
7 kommentarer

A day off


Idag har jag haft besök från Småland av Johanna - en underbar tjej som jag gick på högstadiet ihop med. Det var säkert fem-sex år sedan vi senast sågs, men det kändes snabbt som igår. Hon kom med tåget vid nio imorse, och stannade till klockan sex ikväll. Efter det mötte jag upp en annan vän - Michelle - för middag på stan. En riktigt bra dag, helt enkelt, och det uppskjutna jobbet tar jag igen i helgen. Här summerar jag min dag i några bilder:
Jag HAR gjort andra saker än ätit också (även om det verkar vara just mat som gör sig bäst på bild..?), till exempel känns det som att jag har promenerat runt halva staden...

__________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 9,3 mmol/liter.
0 kommentarer

Han har typ diabetes

Han vet vad det innebär, och finns där om jag skulle behöva det. Han förstår att min sjukdom inte definierar mig som person, men är medveten om att den är en stor del av mitt liv. Jag: har typ 1-diabetes. Han: har typ diabetes. 💙#öppendiabetes

 

Ni hittar mig under @diabetesia.se på Instagram!

(Armbanden är beställda av Linda på Beat Diabetes - sök på Facebook! Inspiration fick jag ifrån en tjej vid namn Kamillah.)

0 kommentarer