Date night


Ikväll ska jag ta helledigt, eftersom jag ät ivägbjuden på dejt (eller vad det nu heter... "dejt" låter så gammalmodigt) av min fina pojkvän. Middag och bio. Och jag döljer inte min diabetes för det. Libresensorn sitter där den sitter, och pumpens infusionsset syns igenom den tighta klänningen. #ÖPPENDIABETES i dess renaste form!

Hur gör ni i sådana här situationer? Visar eller döljer?

_______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 10,1 mmol/liter.
7 kommentarer
A

Visar så mycket det behöver synas. Det är väl inte mitt fel att min bukspottskörtel vägrar producera insulin, och jag känner att jag då heller inte medvetet behöver dölja det.

K

Visar men skulle ha på mig något mer smickrande även om min pump syns.

Anna

Snygg klänning! :)

Sofia

Jättesnygg klänning verkligen! Jag försöker att inte dölja den, men ibland finns det något som säger " dölj" inom mig, tyvärr.. något jag måste jobba på!!

Elin

Visar, skulle aldrig dölja min sjukdom.

Mathilda

Wow vad fin du är och inspirerande!!

Min läkare och mina föräldrar försöker motivera mig till pump men jag ser för tillfället bara problem. Om du har tid skulle jag så uppskatta dina lösningar på dessa situationer,
Träning, ramlar nålen av när man svettas mycket?
Kläder, vart har själva pumpen när du har en tight klänning, tex som på bilden?
Har din pojkvän något emot pumpen?
Händer det att folk iaktar och frågar vad det är för något?

Tack på förhand!!!

Anonym

Har insulinpump + Libresensor. Jag bryr mig oftast inte och tänker inte på det så mkt men ibland är det ju inte så kul när någon säger att de ser ut som att man har stånd fast man är tjej :/