Horisontell kurva

Det är varmt i Göteborg idag, och det märks på min blodsockerkurva. Jag sjunker alltid som en sten av värme..! Dessutom har jag tvättid och packar för fulla muggar inför en Smålandsvisit, vilket också bidrar till en lägre och jämnare kurva. Inte ens frukosten (som jag åt vid nio ungefär) gav någon peak - vilket för min del är oerhört ovanligt. Skönt är det iallafall, om jag får välja är sommarvärmen här för att stanna en längre tid nu!
 
Och för er som undrar: ja, jag har bytt tillbaka till FreeStyle Libren en period, då jag fick lite utslag av Medtronics MiniLink-CGM på magen. Jag ska låta huden vila ett litet tag, och sedan gå tillbaka till CGM. Det är väldigt intressant att byta såhär fram och tillbaka - jag tycker mycket om bägge produkterna, men anser att ingen av dem är fullständig. I en perfekt värld skulle jag vilja använda Librens sensor men med CGM:ens förmåga att stänga av insulintillfärseln vid lågt blodsocker. 
 
________________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 4,2 mmol/liter.
2 kommentarer

Hakuna matata Monday


Efter en produktiv jobbdag är jag nu påväg till en eftermiddag och kväll med kusiner, pojkvän och Lotta Engberg på Liseberg. Det har regnat från och till hela dagen, men nu har himlen spruckit upp och solen skiner varmt. Underbart! 

Även här måste jag slå ett slag för AnnaPS-produkterna. Jag vet inte hur andra känner, men när jag går på ett nöjesfält eller en konsert vill jag helst inte dra med mig någon väska. Dels för att det blir jobbigt att bära på, dels för att det förekommer läskigt många ficktjuvar i sådana sammanhang. Då är fickorna i AnnaPS' linnen helt perfekta. Idag har jag på mig ett svart sportlinne med en ficka på vardera sida av kroppen. Däri har jag pump, handenhet (jag använder FreeStyle Libren en period igen), druvsocker, betalkort och mobil. I jackfickan har jag lypsyl och hemnycklar. Ingen väska! Man känner sig mycket friare och mindre sjuk på det här sättet, tycker jag. 

Njut av måndagskvällen - det ska jag göra!

__________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 9,1 mmol/liter.
0 kommentarer

Back to work

Efter en veckas semester, en veckas förkylning och nu en ledig helg, är jag tillslut tillbaka på jobbet. På AnnaPS händer det alltid mycket roligt, mycket nytt och mycket lärorikt. Vi har flertalet roliga events och happenings framför oss, och det ska bli spännande att få sätta tänderna i. 
 
För de av mina läsare som inte vet, jobbar jag som Content Marketing and Social Media ConsultantAnnaPS, ett svenskt företag som producerar kläder med integrerade fickor till (exempelvis) diabeteshjälpmedel såsom insulinpump, insulinpennor, handenheter eller druvsocker. Men vi har även många kunder som inte har diabetes, som använder fickorna till mobiltelefoner, betalkort eller nycklar. Ta en titt på hemsidan, om ni tycker det låter intressant!
 
Nu ska jag återgå till jobbet här. Ha en fin måndag allihop!
 
_________________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 5,8 mmol/liter.
0 kommentarer