Horisontell kurva

Det är varmt i Göteborg idag, och det märks på min blodsockerkurva. Jag sjunker alltid som en sten av värme..! Dessutom har jag tvättid och packar för fulla muggar inför en Smålandsvisit, vilket också bidrar till en lägre och jämnare kurva. Inte ens frukosten (som jag åt vid nio ungefär) gav någon peak - vilket för min del är oerhört ovanligt. Skönt är det iallafall, om jag får välja är sommarvärmen här för att stanna en längre tid nu!
 
Och för er som undrar: ja, jag har bytt tillbaka till FreeStyle Libren en period, då jag fick lite utslag av Medtronics MiniLink-CGM på magen. Jag ska låta huden vila ett litet tag, och sedan gå tillbaka till CGM. Det är väldigt intressant att byta såhär fram och tillbaka - jag tycker mycket om bägge produkterna, men anser att ingen av dem är fullständig. I en perfekt värld skulle jag vilja använda Librens sensor men med CGM:ens förmåga att stänga av insulintillfärseln vid lågt blodsocker. 
 
________________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 4,2 mmol/liter.
2 kommentarer
Marika Ponten

Härligt att du har möjligheten att byta. Själva strider vi för att sonen ska få något. Han har Libren men har fått fula utslag, så vi tjatar om CGM nu
Kram på dig

Elin

Hej!
Har också fått mycket utslag av medtronics cgm så har börjat med libren nu med, men har problem att den trillar av/fastnar i kläderna när den sitter på armen, är det ett problem du märkt av? Några tips?

Svar: Hej! Det har jag aldrig haft problem med.. Ett tips är att gå med i Facebookgruppen "FreeStyle Libre Sverige" och ställa din fråga där! Annars är ett tips armbindeln från AnnaPS (www.annaps.com)! Kram
Diabetesia