En lyckad födelsedag

Det var otroligt välbehövligt och förmodligen sunt att ta en jobb- och bloggfri dag igår. Kanske är det något jag ska införa veckovis, för att tvinga bort min lite för stressade vardag?
 
Jag vaknade av sång, tårta och presenter på sängen - precis som sig bör när man fyller år. Men jag har firat de senaste två födelsedagarna ensam, så nu kände jag mig lite som ett barn igen. Så mysigt!
 
Mitt på dagen promenerade jag och mamma ner på stan i solskenet. Där gav jag mig själv en 22-årspresent: en tatuering som jag länge har planerat och längtat efter. Bilder kommer senare, när den är helt läkt! 
Sedan kom min mormor för finmiddag och mer tårta och lite mer presenter. Konstigt nog så låg blodsockret oklanderligt bra - trots tårta och choklad och annat! Skönt. Mitt i allt släckte vi sedan ner alla husets lampor och tände istället ljus och en levande brasa. Då var det dags för Earth Hour. Så häftig grej - till och med gatulyktorna släcktes under den timmen!
 
Det här är vad som idag finns kvar av gårdagens Earth Hour!
 
Kvällen och natten spenderades sedan i goda vänners sällskap hos min bästa vän, och ute på stan. Så roligt att träffa lite hemmakompisar igen! Och jag fick finaste presenten:
 
Jag är smått parfymberoende och byter efter humör, dagligen. Så det här var ett efterlängtat (och önskat) tillskott i samlingen!
 
Nu ska vi äta middag, och sedan ska jag bara mysa. Gosa ner mig under en mjuk filt i soffan och kolla på film med min lillebror. Pure perfection.
 
___________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 5,3 mmol/liter.
1 kommentar
Anonym

Såg att du hade klänning, lite nyfiken hur man gör med pumpen då?

Svar: Det beror helt på vilken sorts klänning. Är det en "luftig" klänning, har jag pumpen i AnnaPS-trosor, är det en tight så klipper jag fast pumpen i troslinningen :)
Diabetesia