Vårruset 2015 - diabetes edition

Den 11 maj springer, lunkar och går hundratals kvinnor fem kilometer i Slottsskogen i Göteborg. Kanske för att ha ett mål att träna till? Kanske för att deras kollegor gör det, och det blir en social grej? Kanske bara för att de tycker det är roligt att röra på sig?
 
I år, likväl som förra året, kommer jag vara en av de kvinnorna. Tillsammans med ett helt gäng andra goa tjejer, kommer jag att bilda ett #öppendiabetes-lag i samarbete med AnnaPS, och på ett roligt sätt sprida kunskap kring diabetes. Vi tränar ihop, springer ihop, samlar in pengar till Barndiabetesfonden ihop, picknickar ihop och klär oss i matchande linnen. Vi fotar, filmar, informerar och engagerar.
 
Klicka in på evenemanget (https://www.facebook.com/events/905644402800937/), läs lite mer om eventet och klicka sedan i "Kommer" - så ses vi i Slottsskogen i maj!
 
______________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 7,6 mmol/liter.
2 kommentarer
Virre

Yeeey! :) Ja det ser jag fram emot! Ska nog börja träna lite så smått så man tar sig runt också :) GRATTIS i efterskott förresten! Ska bli roligt att få se din tatuering sen när den är läkt!

Ace

Kommer att gå vårruset i Karlstad den 21 maj.