Gör det synligt!

För att köpa biljett till morgondagens föreläsning, klicka HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR!
 
Imorgon mellan 12.00 och 16.00 kommer jag, tillsammans med sex andra föreläsare, att ta mig an Christina Nilsson-salen i Växjö Konserthus. Temat är "Gör det synligt!" och samtliga föreläsare representerar en psykisk och/eller osynlig ohälsa. Det är på tiden att tabun kring dessa arbetas bort, att skammen förintas och att göda toleransen, nyfikenheten och öppenheten. Synligheten.
 
Jag kommer bidra med mitt perspektiv på typ 1-diabetes i dagens samhälle. Be there or be square!
Biljetterna kostar vad du är beredd att ge. Från 0 till 1000 kr, och allt överskott går till att skicka oss föreläsare ut på skolor runt om i landet för att tala om den allt vanligare ohälsan. Jag går på scen under andra passet kl 14.35, men stanna gärna hela då jag kan lova att föreläsningsnivån är hög!
Nedan ser ni programmet i sin helhet:
 
 
Känner du att du inte hinner boka biljett, så kan du dyka upp ändå och Swisha pengar i efterhand. I nuläget är drygt 300 biljetter köpta, men vi hoppas på och räknar med en uppslutning på uppemot 400. Hjälp oss att nå det målet!
 
 
Hela föreläsningseventet kommer att spelas in och kunna ses i efterhand. Jag återkommer med mer info om det..!
 
Nu ska jag fortsätta förberedelserna här. Manus ska skrivas ut och pluggas in, kläder ska plockas fram, naglar ska målas, nål- och sensorbytargrejer förberedas och morgondagens måltider planeras. Busy, busy! 
 
Hoppas vi ses imorgon!
 
_________________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 7,3 mmol/liter.
2 kommentarer