Hemhemma

Efter en lugn och skön lordagsförmiddag bestående av frukost, snoozeande och ett gott pass på gymmet, tog jag mig till tågstationen och klev på tåget mot Växjö. De tre resetimmarna gick relativt snabbt, eftersom jag hade mycket jobb att beta av. Väl framme mötte Småland mig med solsken i stark kontrast till Götets ihärdiga regn. Otroligt skönt!
 
Dock så ändrades planerna för min hemkomst ganska snabbt i förrgår, och jag åkte idag istället för imorgon. Konsekvens? Ingen hemma. Hela familjen är på Öland, och jag har huset för mig själv. Rätt skönt på sätt och vis, men vääääldigt tomt. Imorgon kommer de hem iallafall, och ikväll får jag istället gott om tid att förbereda min föreläsning till på måndag. Jag har haft så fullt upp med AnnaPS att jag knappt har hunnit tänka på den än. Men nu så... Vilka kommer på måndag? Växjö Konserthus kl 12-16 är det som gäller - biljetter hittar ni HÄR.
 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och finslipa lite till på presentationen innan jag tar ledigt. Hoppas ni har en fin lördagskväll allihop!
 
(Och glöm inte bort att följa mig på Instagram för tidvis tätare uppdateringar: @diabetesia.se)
 
_______________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 10,9 mmol/liter.
2 kommentarer
Emma Johansson

Åååh längtar till er föreläsning på måndaag, kommer bli intressant att höra :)

Virre

Lycka till med din föreläsning! Och ha en go lördagkväll!