Den perfekta partyväskan!

Alltså - det här är så bra att jag bara var tvungen till att dela med mig:
När man ska ut för en fika, en sväng på stan eller en utekväll, ni vet, och inte vill släpa på en alltför stor väska? Man behöver ha pengar, betalkort, diabetesgrejerna och mobilen med sig. Då är det här den ultimata lösningen!
 
Det amerikanska företaget Myabetic gör och säljer snygga småfodral och väskor till för att bära diabeteshjälpmedel. Ännu är de inte så stora i Sverige, men jag fick möjlighet att testa några av deras modeller. Det här är min absoluta favorit - den perfeka partyväskan!
 
Väskan är indelad i tre delar: plånboken, diabetesväskan och mobilfodralet. Allt förpackas i en snygg läderlook och kan antingen bäras i handen eller i en rem över axeln. Den här ska jag ha på Diabetesgalan i Stockholm i helgen!
 
Är ni intresserade av att köpa en egen, eller någon annan av alla de fina väskor och fodral som Myabetic säljer (det finns både till tjejer och killar, i mängder av färger och modeller), så gör ni det HÄR.
Och anger ni koden "DIABETESIA" vid kassan så får ni 15 % rabatt på hela köpet!
 
___________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 5,7 mmol/liter.
2 kommentarer

Förhandsboka vår bok!

Nu finns vår bok "Vi kan, vill och vågar ...och vi har typ 1-diabetes" att förhandsboka. Den svenska versionen kommer ut i tid till Världsdiabetesdagen i år (14 november) och den engelska dyker upp i mitten på december. 
 
Vi har jobbat både länge och hårt med att samla ihop ett gäng typ ettor från hela världen. Olika språk, kön, bakgrund, intressen, jobb och ambitioner. Men med en gemensam nämnare: typ 1-diabetes. 
Boken lanseras för att ge typ ettor över hela världen motivation till att leva ut sina drömmar. För att introducera nyinsjuknade till sjukdomen.  För att sprida kunskap och sticka hål på fördmar. För att ge en känsla av gemenskap i något som ibland kan kännas som en väldigt ensam sjukdom..! 
 
Om ni är intresserade av att förboka boken så finns den tillgänglig i detta NU, precis HÄR!
 
(Både jag och Anna kommer mingla runt på Diabetesgalan i Stockholm i helgen - så har ni några funderingar kring boken är det bara att komma fram och fråga!)
 
______________________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 6,9 mmol/liter.
0 kommentarer

Vi har skrivit en bok!

Nu kan jag äntligen avslöja ett av de stora projekt jag har jobbat med den senaste tiden!
Jag och Anna (på AnnaPS) ska ge ut en bok! Det är ingen vanlig faktabok, utan en bok som skildrar det verkliga livet med typ 1-diabetes. Både jag och Anna har levt med sjukdomen i många år, och upplever båda två att det finns ett visst tomrum på bokmarknaden. Det vill vi fylla! 
 
Häng med i AnnaPS kanaler (HÄR) och på min Instagram (HÄR) i veckan för att ta del av lanseringsdatum, innehåll med mera - det dyker upp senare i veckan!
 
Hoppas att ni är lika peppade som jag är! 
 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 11,0 mmol/liter.
2 kommentarer