Livet (och karriären) går vidare

Efter 1,5 år som marknadsföringskonsult för AnnaPS går jag snart vidare till nya uppdrag. Det känns både jätteroligt och spännande - samtidigt som det såklart är lite vemodigt. AnnaPS sociala mediekanaler har varit som ett andra hem för mig (haha), med tanke på all den tid och kraft jag har lagt där. Jag har lärt mig jättemycket och fått möjligheten att utforska diabetesvärlden ännu mer. 
 
Jag kommer fortfarande finnas med i bilden hos AnnaPS, då vi har en del kommande projekt ihop, men inte med samma kontinuitet som förut. Ett tips är att ni håller ögonen öppna på AnnaPS-fronten på måndag..!
 
Om en vecka, den 1:a september, bläddrar jag fram till ett nytt kapitel i mitt liv. Jag kommer inte försvinna helt från diabetesvärlden, men mer än så kan jag inte avslöja än. Ha lite is i magen så ska jag informera er så fort jag kan! Det kommer bli hur bra som helst, lovar!
 
Mina föreläsningar är ett som inte kommer förändras det minsta. Jag finns fortfarande tillgänglig för bokning (maila då mig på diabetesia@hotmail.com), och höstens inbokade tillfällen kommer självfallet bli av! Har ni missat något av dem så listar jag dem här nedan. Vissa är för enskilda event, andra är öppna för allmänheten.
 
  • 3 september, Stockholm: Jag talar om min diabeteshistoria på Diabetesgalan 2016.
  • 16 september, Asarum: Jag föreläser om min karriär på ett diabetesläger utanför Asarum.
  • 21 september, Kalmar: Jag föreläser om min karriär och demonstrerar AnnaPS-produkter hos Diabetesföreningen Kalmar/Öland.
  • 12 november, Eslöv: Jag talar på Världsdiabetesdageneventet i Eslöv. 
 
Nu sitter jag på tåget på väg hem till Göteborg efter några dagar i Stockholm/Uppsala/Östhammar. Det ska bli skönt att komma hem och packa upp - att bo i en väska är inget jag tycker särskilt mycket om!
 
Ta hand om er!
 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 9,5 mmol/liter.