Att inte riktigt orka med allt

Hej alla fina!
 
Som många av er säkert redan har märkt, har jag dragit ner på bloggtempot ganska ordentligt. Anledningen är kort och gott att jag inte riktigt orkar med allt just nu. Min energi har nått någon form av maxgräns, och då tvingas jag skära ned på diverse engagemang och uppdrag för att orka med det väsentliga. Det viktiga. Hälsan först, ni vet..
 
Jag stortrivs i min roll som diabetesentreprenör och kommer absolut inte att försvinna ur bilden. Mina föreläsningar går fortfarande att boka (via min mail diabetesia@hotmail.com), min Facbooksida finns fortfarande kvar, min och Annas bok går fortfarande att köpa (HÄR), mitt redaktörskap för Livet och Diabetes rullar på, och mitt driv har inte försvunnit. Men jag måste pausa bloggen ett tag. Kanske faller inspirationen på en dag, och då kommer jag skriva igen. Men just nu finns inte drivet, och framförallt inte orken. 
 
Att agera talesperson för typ 1-samhället är en stor ära, men även ett stort ansvar. Den senaste tiden har för mig inneburit en rad bakslag, med nya sjukdomar och skador. Jag är inte "bara" diabetiker, jag dras med två kroniska sjukdomar utöver min diabetes, ett gäng skador och nu en större nervskada som läkarna inte blir kloka på. Jag besöker sjukhuset ett par gånger i veckan på mer eller mindre smärtsamma undersökningar, och tråkiga besked har blivit till vardagsmat. (Av respekt för mitt privatliv ber jag er att inte fråga ingående om mina ytterligare sjukligheter.)
Det är svårt för mig att prata om diabetes vissa dagar, då andra delar av mig gör mer ont. Det är också en anledning till att jag nu bestämt mig för att pausa bloggen ett tag. 
 
Letar ni efter någon att bolla idéer eller samtala med, finns jag på min mail (diabetesia@hotmail.com). Jag hjälper gärna till att starta upp en karriär som diabetesentreprenör lik min egen, om det är någon som är nyfiken. 
 
Till den dag då orken och energin hittar tillbaka till mig, och när läkarna har fått koll på vad som är fel på mig, så kommer mitt engagemang fortsätta på Instagram - mitt konto hittar ni HÄR
 
 
Med förhoppning om överseende en period.. Ni finns kvar när jag kommer tillbaka va? Vi hörs här snart igen!
 
Kram, Sofia
2 kommentarer