Söndagsbrunch


Gårdagen spenderade jag och P med att sova, äta och fixa iordning en massa "to-do's" som vi båda hade. Dagen idag har hittills bestått av brödbak, rehab- och stryrketräning, och knytis-brunch med ett par tjejkompisar för min del. Jag älskar verkligen brunch. Det är en måltid utan regler och tidsram: man kan äta vad som helst, och hur länge som helst!

Idag bestod vår underbara måltid av mitt nybakade bröd, en massa färsk frukt, scrambled eggs, juice och smoothie gjord på havremjölk, banan, hallon och avokado. Mhm-mm!

Ikväll ska jag sätta mig ner och ge svar på alla läsarfrågor som har kommit in. Så vill ni hinna med att få med någon mer fråga - skicka den nu! Det gör ni lättast i kommentarsfältet under det förra inlägget "Frågestund!".

__________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 7,4 mmol/liter.
4 kommentarer
Anonym

Hej fina du! Jag har en fråga som nog inte berör vår diabetes, eller så gör den det, hihi! Undran jag har är om du lämnar ut ditt recept på brödet du bakat, ser så grymt gott ut o skulle gärna baka något nytt då man testat så många andra! :) Tack på förhand! Kram

Svar: Ja, det finns på bloggen! I inlägget här: http://diabetesia.se/2016/january/iskall-hike-och-hembakat.html . Kram!
Diabetesia

Ulla-Britt

det är jag som undrar ;)

Josephine

Stark du är! Super din blogg du har, lycka till med bloggen och allt. Kram <3

Emma-Merakibeauty.se

mysigt :)