Lata sommardagar

Sedan i fredags eftermiddag har jag semester igen! I två veckor ska jag luta mig tillbaka och andas ordentligt. Inte jobba, blogga när jag har något intressant att dela med mig av, och annars bara vara.

För tillfället är jag på Öland tillsammans med min familj, i vårt sommarhus. Vi sover, vaknar, äter, badar, sover, solar, badar, äter, badar och sover ungefär. Helt underbart! Lata sommardagar som de bör vara.

Jag har sprungit några gånger och nu närmar sig Midnattsloppet med stormsteg! Kroppen känns helt okej, och varken knät eller höften ger mig några större problem. Jag håller alla tummar och tår för att jag ska klara av loppets 10 km..!

Nu ska jag och min far ge oss ut med träningscyklarna en sväng. Bra träning, snällt för lederna, och trycker ner mitt något frukosthöga blodsocker litegrann.

Njut av sommardagen, vi hörs!


___________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 10,7 mmol/liter.

1 kommentar
Amina

Himla kul att du ska springa Midnattsloppet! Det är väldigt roligt! Har sprungit typ.. Sju gånger eller något liknande nu. Det är speciellt att springa sådär sent på kvällen, och så ser man bara ett hav av folk som tar sig framåt i samma färg på tröjan. Grymt! Lycka till! Jag springer i Stockholm så tar du Göteborg då :)

Svar: Vad häftigt! Jag hade förhinder under GöteborgsMidnattsloppet, så jag tar faktiskt Malmö! :)
Diabetesia