Italien och en veckas semester!

Efter vad som känns som en miljard ärenden, massor av färdiggjorda småjobb och mängder av to-do's så är vi nu nästintill färdigpackade och good to go. Imorgon vid lunchtid lyfter vi från Landvetter mot Italien och en hel veckas lugn och ro. 
 
Det är alltid lika svårt att packa inför en utlandsresa tycker jag. Min pojkvän tycker också att det är lite knepigt - men då har han inga diabetesgrejer att tänka på..!
Idag har jag packat i tre faser: först kläder och skor, sedan reseapoteket (allt i medicin- och necessärväg som inte är diabetesrelaterat), och till slut diabetesgrejerna. Till slut blev jag så hungrig att jag var tvungen att ta en paus och äta lite chiapudding. Omnomnom. Snart ska jag ge mig på att fortsätta. Urk. Det är så himla viktigt - inte minst för psyket - att inte glömma något eller packa för lite av något. Förhoppningsvis har jag tänkt på mer eller mindre allt nu.
 
Det här blir mitt sista blogginlägg på en vecka. Jag har lovat mig själv totalt lugn, och det är ett löfte jag tänker hålla. Inget jobb, ingen blogg, ingen stress. Jag ska bara sola, bada, äta gott, umgås med P, träna och tänka på mig själv. Och SOM jag behöver det efter en hektisk vår! 
 
Om vi vid något tillfälle skulle få wi-fi (hotellet verkar inte ha någon vidare bra uppkoppling, skönt nog!), så kikar jag eventuellt in och uppdaterar på Instagram. Där hittar ni mig som @diabetesia.se. Men jag vågar inte lova något!
 
Jag önskar er en riktigt härlig sommarvecka - det tänker jag ha! 
 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 7,4 mmol/liter.
0 kommentarer