Moderatorpremiär

Igår agerade jag moderator för första gången i mitt liv, en premiär som gick riktigt bra! Dagen för det event som jag, tillsammans med främst företaget A. Menarini Diagnostics, har jobbat med i flera månader - hade äntligen kommit. Virtuell Diabetesvård. 
 
Vi hade samlat en panel till debatt framför en aktiv åhörarskara. Vi diskuterade vad en mer virtuell vård kan innebära för patienten, för vårdgivaren, och vilka de närmsta stegen bör vara för att förverkliga dessa visioner.
 
Christina, från projektet InnoCent i Uppsala, visade i sin presentation av projektet på att tekniken redan finns. Det var mycket spännande! 
 
I panelen satt Stig Attvall, Peter Adolfsson och Victoria Carter som vårdrepresentanter, Christina Wass från InnoCent, Daniel Stjern från Diasend, Pia Hanås från InfuCare, Nils Uhlin från A. Menarini Diagnostics, diabetesföräldern Sara Malmström, patient Louise Högdahl och patient Leif Sundberg (utanför bild här).
 
Förhoppningsvis är detta starten på något stort - med tanke på att responsen från både panel och publik var väldigt positiv! För att se fler bilder, eller läsa mer, gå in på Virtuell Diabetesvårds Facebooksida HÄR
 
_____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 7,7 mmol/liter.
1 kommentar
Maria

Åh, Peter Adolfsson! Han var min diabetes-läkare när jag gick på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus :) Så himla smart och fin person :')