Påsk, födelsedag och sol


Det har varit en välbehövligt lugn och skön helg på Öland tillsammans med familj, släkt och pojkvän. Jag har lyckats sova i mängder, äta gott, hålla jämna blodsockernivåer (!) och umgås med några av de viktigaste i mitt liv. Helt utan måsten och borden. Suveränt! 

Igår fyllde jag 23 år gammal, och blev ordentligt firad. Både över nätet med massvis av grattishälsningar, men också på det mer traditionella väckt-tidigt-på-morgonen-med-sång-tårta-och-paket-sättet. Det blir man aldrig för gammal för! 

Gårdagen på Öland bjöd på sol och mojnad vind, vilket resulterade i årets första utefrukost. Mhmm! 

Nu sitter jag och P - efter en natt hos hans föräldrar på hemvägen - på tåget mot Göteborg igen. Imorgon väntar jobb igen, och jag gör allt för att ställa om huvudet till det tankesättet. Det går långsamt, men som tur är har jag ju några timmar på mig!

Jag har dragit på mig en ond handled den senaste veckan också.. Den har länge varit klen, men nu värker den på ett helt nytt och obehagligt sätt. Dumt. Jag har en röntgen inplanerad, men den är fortfarande drygt tre veckor bort.. 

Nu ska jag kapa en av P's hörlurar och hoppa in i den film han kollar på. Och kanske sova lite.. Jag önskar er alla en riktigt fin tisdag!

______________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 10,4 mmol/liter.
0 kommentarer