Blue November!

Nu är vår månad äntligen här - den blå höstmånaden november!
Jag har massor inplanerat, och ser så väldigt mycket fram emot den stora, blå våg med engagemang och initiativ som brukar ploppa upp lite här och var vid den här tiden. Världsdiabetesdagen ligger på en måndag i år, vilket är lite synd.. Men jag har att göra ändå! Läs om mina två föreläsningar i samband med Världsdiabetesdagen HÄR!
 
JDRF har som vanligt även dragit igång en del kampanjer för att sprida kunskap i sociala medier. Alla kan delta! Gå in HÄR för att skapa ditt "diabetesfotavtryck" eller en profilbild med texten "T1D looks like me". Dela dessa på Facebook, Twitter, Instagram och överallt. Ju fler vi är, desto bättre!
 
Det finns även ett initiativ på Instagram, som jag har hoppat på, vid namn #ProjectBlueNovember. För att delta ska man försöka lägga upp en diabetesrelateradbild om dagen för att inspirera till öppenhet, för att sprida kunskap och för att sticka hål på fördomar. Häng på vettja!
Om ni vill se min första bild, hittar ni den HÄR
 
Det var ett litet gäng med tips - men jag vill såklart gärna höra vad NI ska göra under november för att uppmärksamma diabetes? Klä er i blått? Anordna något event? Skänka pengar till forskningen? Berätta för mig! 
 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 6,0 mmol/liter.