Boklansering och helgens föreläsningar

Nu är den äntligen här! Den svenska versionen av min och Anna Sjöbergs bok "Vi kan, vill och vågar... och vi har typ 1-diabetes!". Jag har fått tre tontunga lådor med böcker hemskickade till mig, att ha med och sälja på de två föreläsningar som jag ska hålla i helgen. Det är så häftigt att kunna kalla sig för författare, overkligt på något sätt. Vi är iallafall väldigt glada och nöjde med resultatet, och kommer du inte till varken Eslövs- eller Kallingeföreläsningen i helgen, så går boken att köpa online, HÄR.

Idag jobbar jag på en stor rekryteringsmässa med Chalmers i Göteborg. Det har jag ju gjort tidigare också, då som studentambassadör, men när jag nu gör det som kommunikatör tas tmpot till en helt ny nivå. Här och där och upp och ner och hit och dit. Inte en stunds vila. Dåliga mattider, mycket stress och ett hoppande blodsocker gör det inte lättare. Men jag trivs så bra med mitt jobb, så det stör mig inte!
 
Tidigt imorgon bitti rullar jag nedåt Skåne och minglar runt på Världsdiabetesdagen-eventet i Eslöv under dagen. Kl 11.45 går jag på scen i 45 minuter och talar om min resa från blyg diabetiker till utåtriktad diabetesentreprenör. Hoppas att vi ses där!
 
Och om inte, så kanske i Kallinge? Efter en övernattning i Eslöv rullar jag vidare mot Blekinge och Kallinge. Där inleder jag dagens program med att tala. 
 
Och om vi inte ses, så önskar jag er en trevlig helg på annat håll! 
 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 9,2 mmol/liter.