MedtronicDCE i Barcelona

Nu sitter jag på flygplatsen i Berlin och väntar på nästa flyg som ska ta mig hem till Göteborg. Vilken helg det har varit! Jag är helt mosig och det känns som att det ur öronen rinner en blandning av ny information och tacksamhet..!

Jag tog flyget tidigt i fredags, och efter en mellanlandning i München var jag framme i soliga och varma Barcelona. Vi välkomnades med hotellrum med en fantastisk utsikt, och en välbehövlig lunch.

Sedan drog första passet igång med diverse information - ny som gammal - och intressanta diskussioner.

När första dagen närmade sitt slut tog vi en tur upp till hotellets tak för att spana in panoramautsikten. Och så vackert det var! Hade det varit liiiiite varmare kanske jag till och med hade tagit ett dopp..!

Efter en underbar middag med fortsatt fina diskussioner var fredagens agenda över. Jag kan inte låta bli att le när jag tänker på hur häftiga band vi har - alla som lever med diabetes. En diskussion som med icke-diabetiker kan ta timmar och mängder med förklaring, kan i ett sådant här sällskap kräva så lite som ett par ord och en nickning.

Dag två inleddes med fotografering och filming inför en kampanj som Medtronic ska driva med start vid Världsdiabetesdagen. Det är underligt hur jag aldrig riktigt vänjer mig vid att stå framför kameran..!
Efter det hade vi en workshop och ett seminarium om vilka nya produkter som är på gång.

En del av det grymma gäng som var på plats - en bättre gruppbild kommer senare! Här syns jag, Melanie (från Wales), Gavin (från England), Anna (från Österrike), Eveline (från Holland), Lisanne (från Holland) och Sara (från Sverige!). Andra representerade länder var Belgien, Schweiz, Ryssland och Frankrike.

Ett toppenevent helt enkelt! De kontakter och vänskaper som knyts här är helt fantastiska. Jag har nu en handfull olika nationaliteter som vill komma och hälsa på i Göteborg, och en stående inbjudan att komma och se lika många olika länder. Och oavsett hur mycket jag gillar att resa, så är vänskaperna det viktigaste av allt. Att omge sig av människor som FÖRSTÅR, det är så obeskrivligt viktigt. Ett skyddsnät, en frågebank och en familj.

Nu ska jag hem och sova. Berlin - Göteborg ska ta en dryg timme, och sedan ska jag raka vägen hem till P. Packa upp och packa om - imorgon börjar ju en ny arbetsvecka.

Trevlig söndag, allihop!

__________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 9,2 mmol/liter.

#1 - - Maria:

Vad härligt det ser ut! Tack för att du delar med dig här på bloggen!