Mot Barcelona och bloggarträff

Jag brukar tjata om hur jag verkligen inte är en morgonmänniska, men idag slår ändå alla rekord: upp vid tre för att hinna med taxin kvart över fyra och flyget klockan sex..! Idag börjar ett tvådagarsevent i Barcelona, ordnat av företaget Medtronic, och jag är en av de inbjudna. Det ska bli så roligt att träffa på alla bloggarkollegor från andra länder igen!

Något som också är väldigt roligt är att jag mer och mer får möjligheten att bjuda med mig nya tillskott inom diabetesSverige till sådana här event. När jag åkte till München i somras fick Peter (Chefabetic) hänga på, och denna gången Sara (Diabeteskvinnan). Sverige brukar vara relativt underrepresenterat, så det är välbehövligt med lite nya röster. Sara är ganska ny i branschen, så det ska bli roligt att "lära upp" henne om de internationella kretsarna.

Som vanligt vid sådana här tillfällen gissar jag att tiden för bloggande kommer vara begränsad - och skulle jag inte hinna med att uppdatera här, så är oddsen bättre för att jag hinner det på Instagram. Där hittar ni mig som @diabetesia.se.

Nu ska jag snart kliva på flyget på Landvetter, och somna..!

___________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 9,0 mmol/liter.