Test av ny blodsockermätare!

Jag har haft en jättelugn och skön helg tillsammans med P och hans familj som varit på besök. Göteborg har bjudit på ett helt fantastiskt vackert höstväder, så vi har strosat på stan, åkt båt, cyklat och bara varit. De kommande veckorna kommer vara totalkaos och innebära jättemycket att göra för min del, så det känns skönt att ha bunkrat upp med ny energi nu.
 
Jag fick ett litet, lila paket häromdagen som jag öppnade igår. I det låg den nya blodsockermätaren Contour Next One från Ascensia! Det är alltså samma märke som den mätare jag använder nu (när jag kalibrerar min Medtronic-CGM), men en nyare variant. Den har en mer stilren design, och ska vara ännu mer pricksäker än den tidigare. Den pratar även med en smartphoneapp, allt för att man ska slippa en manuell dagbok. Läs mer om den HÄR!
Tyvärr pratar den inte med min pump på samma sätt som min tidigare mätare, men jag ser fram emot att testa  ändå. Om inte annat för att se vilken som är mest träffsäker, och för att kunna tipsa de av er som inte använder sig av CGM eller FGM! 
 
Idag har vi sovit ut, och sedan städat, tvättat och lagat storkok. Blodsockersänkande aktiviteter av rang! Nu ska vi sätta oss ner och äta middag (bättre sent än aldrig, visst?) och sedan kolla en stund på TV innan läggdags. Imorgon startar en ny vecka med nya utmaningar! 
 
___________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 4,6 mmol/liter.
0 kommentarer