Dubbelföreläsningar för att fira Världsdiabetesdagen

Dagarna innan Världsdiabetesdagen (som i år ligger på en måndag) blir verkligen intensiva! Torsdagen och fredagen ska jag spendera på Svenska Mässan i Göteborg och anordna Chalmers del av en stor rekryteringsmässa. På lördagen kör jag sedan ner till Eslöv (högra bilden) för att tala på deras Världsdiabetesdagenevent. På söndagen preppar jag och kör nästa föreläsning i Kallinge, i Blekinge (vänstra bilden).

Ses vi i Eslöv eller Kallinge?

Söndagskvällen spenderar jag i Malmö på Kentkonsert med P, och tidigt på måndagen åker jag upp till Stockholm för att jobba med Livet och Diabetes, samt gå på Svenska Publishingprisets utdelning där vi hoppas på att kamma hem pris!

Efter det skulle jag nog behöva sova i en månad, men då väntar två stora rekryteringsmässor å Chalmers vägnar till innan det finns tid för vila.

Vila ska jag däremot göra nu i helgen.. I skrivande stund sitter jag på tåget från Göteborg på väg hem till Småland för ett par dagar med min kära familj. Det var längesedan nu, och är verkligen på tiden! Lugn och ro och kvalitetstid är precis vad jag behöver. En energiboost!

Ha en riktigt fin helg!

_________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 6,2 mmol/liter.