Jihde, Publishingpriset & redaktionsmöte

(Alltså, ibland blir jag så arg. Att jag och teknik inte är de bästa av vänner, det är inget nytt egentligen. Men efter en lång och intensiv jobbdag hade jag just komponerat ett långt och ambitiöst blogginlägg - och sedan valde mobilappen att lägga av. Och tror ni att inlägget fanns kvar när jag öppnade appen igen? Nope... ååh. Okej, jag får göra ett nytt försök!)

Jag åkte upp till Stockholm igår för en heldags jobb idag. Och vilken dag det blev, sen! Jag kickstartade med en stor hotellfrukost, och tog sedan mitt pick och pack med mig till Søder Reklambyrå (som jobbar med Livet och Diabetes med mig!) för att där mötas av ännu en frukost - denna gång med hela redaktionen för att fira att bloggen har nominerats i en Svenska Publishingpriset-kategori! Datumet då juryn avslöjar vinnarna är 14 november - på självaste Världsdiabetesdagen! Det måste ju vara ett tecken?

Sedan följde en workshop på redaktionen innan jag hoppade in i en taxi och satte kurs mot Östermalm och en lunch med Peter Jihde. Nu har vi varit "diabuddies" i snart ett år - tänk vad tiden går fort!

Eftermiddagen spenderade jag med att planera bloggens framtid på ett redaktionsmöte. Det är så himla spännande att få vara inblandad i - och hjälpa till att utveckla - ett redan så pass framgångsrikt koncept!

Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka till Göteborg. Bara ett par små jobbsaker kvar, sedan ska jag vara helledig i helgen. Sega i soffan ikväll, inte ställa någon väckarklocka imorgon, och sedan vandra i skogen med P. Andas och bara vara. Välförtjänt ledighet!

Jag önskar er en riktigt fin fredagskväll och helg!

_________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 9,3 mmol/liter.