Snart lansering!

Vilka dygn det har varit, nu på sistone! Först spridning av "Lev mitt liv i fem minuter", efter det mängder av jobb, sedan lika bra spridning på min "Tio saker du inte ska säga till en typ 1-diabetiker"-lista. Phuuh, ibland är det lite väl mycket på en gång..! Men det är roligt!

Idag har dock söndagslugnet infunnit sig, och jag har hunnit med att både förbereda veckan, städa och jobba litegrann. Någon mer än jag som röstar för att klämma in ytterligare en helgdag? Mellan lördag och söndag, typ? Det hade åtminstone jag behövt..
En av jobbgrejerna idag var att få iordning de sista texterna till min och Anna Sjöbergs bok. Det är snart dags för lansering, och det känns så himla roligt! Om du inte har förbeställt ditt ex än, så finns de tillgängliga på www.annaps.com. Go get it!

Nu ska jag möta upp en kompis för en fika på stan, och sedan hem för att fortsätta med förberedelserna inför den kommande veckan.
Ha en riktigt fin söndag, allihop!

_________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 6,1 mmol/liter.

#1 - - Anonym:

Rekommenderar att läsa kostdoktorns senaste inlägg. Intressant vart alla dessa "stöd diabetesföreningen" pengar går...

Svar: Hej Anonym! Jag stödjer personligen inte Kostdoktorn och hans värderingar, och vill därför vänligt men bestämt avböja hans propaganda här. /S
Diabetesia

#2 - - Agnes :

Vilken bra start på min dag, detdär var ett klockrent inlägg! Du sa verkligen de rätta orden!!