En kort men stabil natt

Efter den långa arbetsdagen igår, och en kvällspromenad på det, somnade jag som en bebis. Tyvärr inte riktigt så tidigt som jag hade velat, men blodsockret tillät mig åtminstone att sova ostört och lugnt. Skönt! En frukost med äggmackor senare ligger jag fortfarande stabilt, vilket känns som väldigt bra förutsättningar för kvaliteten på resten av dagen.

Idag står ytterligare en arbetsdag på Chalmers på schemat, och imorgon vänder jag hemåt Småland för helgen. Imorgonkväll ska jag föreläsa på ett diabetesläger i Asarum, och resten av helgen ska jag spendera med min familj. Efterlängtat, minst sagt!

Nu måste jag hoppa av vagnen så att jag inte missar Chalmershållplatsen!

__________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 6,7 mmol/liter.

2 kommentarer
Git

Hej! Är världsdiabetesdagen i Höör? Min transplantationsläkaren ska hålla föredrag om ö-cells transplantation. Jag fick en ny njure i början av september och den fungerar toppen. Jag har en ny favoritlärare. Tp-Läkaren är världens underbaraste läkare. Nu ska jag hem och börja mitt nya liv och vara fri från dialysen.
Kram till er alla

Svar: Hej! Världsdiabetesdagen anordnas på olika ställen runt om i Sverige, men ett av de stora eventen hålls i Eslöv. Där ska jag också föreläsa. Vad härligt att du är fri från dialysen! Kram
Diabetesia

Anonym

Vad är det för eget företag du driver? :))