Mot München!

Nu är vi äntligen på väg! Vi lämnar regniga, gråa Göteborg för vad ett som verkar vara soligt och varmt München! "Vi" i detta fall syftar på mig och Chefabetic - Peter Olsson - som ska iväg på bloggarträff, EASD-konferens och DocDay.

Det är företaget Roche som anordnar bloggarträffen för diabetesbloggare från hela världen. Förra året hölls den i Stockholm och även då var jag inbjuden och hade nöjet att träffa mängder med härliga människor. Vilken stad som får stå värd för träffen avgör konferensen EASD som är världens största diabeteskonferens och mässa för läkare, press och företag. Denna startar på tisdag i München, så vi hinner med en förmiddag på mässan iallafall. Spännande!

Efter mässan anordnas DocDay, som är en tillställning AV bloggare, FÖR bloggare. Där kan vi brainstorma, mingla och bolla idéer bland likasinnade.

Så jag och Peter har ett fullt schema de närmsta dagarna! Tisdag kväll flyger vi hem igen.
Jag räknar inte med att hinna blogga särskilt mycket i München - då schemat under sådana här event brukar vara väldigt pressat. Däremot så finns jag på Instagram (@diabetesia.se) och på Twitter (@Diabetesia) där jag kommer uppdatera betydligt mer frekvent!

Ha det bra!

__________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 6,2 mmol/liter.

#1 - - Jakob:

Har du kikat något på nya smarta insulinpennan " Actiste " ifrån Brighter AB ?

All in one lösning ! Läs gärna och skriv vad du tycker!