München och EASD

Nu är jag hemma i verkligheten igen efter några riktigt häftiga dagar i Tyskland. München bjöd på mässa, teknologinyheter, massa nya kontakter och trettiogradig värme. Jag är så tacksam över att få vara del av den stora, varma familj som typ 1-onlinesamhället utgör! Idag är jag tillbaka i vardagens gängor och på spårvagnen hem efter en dags jobb på Chalmers. Huvudet är segt och kroppen skriker efter mat, luft och tankeskingrande motion - så istället för en lång text kommer här ett gäng bilder ifrån min resa:

Såhär såg vädret ut vid takeoff.. och vid touchdown. Score!

Två överexalterade typ ettor på resande fot!

Väl framme, och efter avdropp av väskor på hotellet, slog vi oss ner för en efterlängtad lunch.

Dagen därpå rivstartade vi med en ordentlig hotellfrukost, mhmm!

Själva eventdagen, anordnad av Roche, inleddes med en presentation av deras kommande CGM.

...som såg ut såhär!

På kvällen stod stadskamp på schemat. Sex stycken lag bestående av typ ettor - och gissa vilka som tog hem segern?

Den kompetativa och svettiga kampen avslutades med en härlig middag på en mysig restaurang.

...och samtalen fortsatte långt in på småtimmarna. Dessa människor, alltså! Så häftigt att få umgås med likasinnade..!

Sista dagen var även den första på EASD. Här en karta som visar spridningen av nationaliteter bland mässbesökarna - hela världen engagerar sig i typ 1-diabetes!

Här är en av mässans höjdpunkter: insulinpumpen Kaleido. Jag såg den på förra årets EASD-konferens också, men nu är de riktigt nära lansering! Dock är inte Sverige först ut - utan Storbritannien och Holland.

Efter några timmar inne på mässan rörde vi oss vidare till DocDay - en oberoende träff för diabetesbloggare från hela världen. Här var mingel och kontaktbindande det stora fokuset.

Från DocDay rörde vi oss sedan direkt till flygplatsen och hem till Göteborg igen. Det har varit så VÄLDIGT intensiva dagar, men samtidigt är det här bland det absolut bästa jag vet! Jag är så tacksam, så tacksam.. Tänk att en kronisk diagnos som i vardagen bidrar med så mycket krångel, då och då kan bidra med sådant här fint!

________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 11,0 mmol/liter.