Glad påsk!

Glad påsk alla fina läsare! 
 
Nu är jag, efter många timmars bilkörande i förrgår, framme på Ölandet med hela tjocka familjen och släkten. Igår hade vi jättefint väder, och då passade jag på att sticka iväg på ett långlöp som prepp inför Göteborgsvarvet. 15 km blev det totalt, tidvis tunga på gund av både höga och låga blodsocker. Som tur var kom min far körandes med en flaksa jordgubbssaft halvvägs igenom - det är ju så mycket lättare att få i sig än druvsocker under långa pass. 
Göteborgsvarvet är den 20 maj, och då hoppas jag vara i någorlunda form. Innan dess - om en vecka - ska jag dock operera armen och flytta på en trängd nerv, vilket resulterar i gips och två veckors total vila. Kanske inte den mest optimala av uppladdningar..!
 
Men nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och njuta av påskledigheten. Och äta MASSOR av godis. Så länge jag tänker igenom, doserar och utväderar mina insulindoser tänker jag inte låta diabetesen begränsa mitt sockerintag! 
 
Ha nu en riktigt fin helg, allihop! 
Och för mer kontinuerliga uppdateringar - följ mig på Instagram: @diabetesia.se
 
_______________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 7,2 mmol/liter.
4 kommentarer
NORRSKEN EMMA

GLAD PÅSK! =)

ha en bra dag

Tobbe

Glad påsk!

Emilia Hallgren

Åh vad härligt att få ta sig en joggingtur på öland! Blev riktigt avundsjuk! Kul att du ska springa Varvet :) Sj har jag lite strul med mitt ena knä men jag kämpar på så får vi se :)
Jag ska snart byta pump och är intresserad av medtronics då funktionen med att stänga av insulintillförseln verkar grymt bra. Är du nöjd med den annars? Bra cgm? Ha en trevlig påsk!

Anders

Låter härligt med motion i friska luften för den är ju precis lagom nu på vårkanten. Godis ska man också ha, det är ju en del av livet :)