Nytt jobb, nya möjligheter

Under året som gått har jag lärt mig oerhört mycket, lagt ned många och långa timmar, och fått lära känna mängder av fantastiska människor - både kollegor och studentambassadörer. Att ha arbetat med, och utvecklat, Chalmers nationella studentrekrytering har varit fantastiskt! 

Från och med 1 maj flyttas mitt arbetsområde på Chalmers från marknad till kommunikation. En ny roll i form av en tillsvidaretjänst som "Kommunikatör med inriktning på sociala medier" väntar - och känns jätteroligt! Det skrivna ordet och mitt engagemang i sociala medier hittills har gett mig en möjlighet att stanna kvar, och utvecklas, på en arbetsplats jag stortrivs på - och jag kunde inte vara mer redo att vända blad och påbörja livets nästa kapitel!

Men oroa er inte - mitt engagemang inom diabetesvärlden, bloggen, föreläsningarna, Instagramkontot; allt det kommer finnas kvar! Jag har en gång sagt att jag inte kommer ge upp mitt diabetesjobb förrän jag ser en riktig förändring till det bättre - och det står jag fast vid. 

__________________________________________

Blodscoker i skrivande stund: 8,6 mmol/liter.

5 kommentarer
Anonym

grattis

Anonym

Grattis Du är såå duktig

Iza

Grattis :)

A

Grattis till det nya jobbet! Hoppas det kan lära dig mycket! ☺️

Tobbe

Grattis och lycka till! 👍