Diabuddy och operation

För mig är det guld värt att kunna prata med andra som sitter i samma båt som jag. Samma stora, bukspottkörtelsvaga båt som jag delar med 50 000 andra svenskar. Idag träffade jag min vän Oscar, som fick typ 1-diabetes för bara någon månad sedan. I samband med det sträckte en gemensam vän till oss ut en hand till mig och frågade om jag ville luncha med Oscar - som ville veta mer om diabetesvärlden och hur han kunde engagera sig i den. Sedan dess har vi varit bra vänner och setts ofta för att diskutera diabetes och allt annat som har med livet i övrigt att göra.
 
En av mina så kallade diabuddies. Har ni diabuddies? I verkliga livet, eller över datorn? Vad betyder de för er?
 
På tisdag morgon, efter att ha förberett mig ett tag nu, ska jag operera min armbåge igen. Jag har fått en morgontid - klockan 07.00 - just på grund av min diabetes och att det då kan vara svårt att fasta alltför långt in på dagen. Jag är lite nervös, eftersom det är ett större och mer riskabelt ingrepp än förra gången, men glad att snart ha det överstökat. Gipsad arm över jul och nyår är ingen höjdare kanske, men de måste flytta på den klämda nerven för att jag ska slippa domningarna i handen. Bilden är ifrån min gipsade tid efter förra operationen i våras - som inte hjälpte helt tyvärr. Håll alla tummar för att det går som det ska den här gången..! 
 
Just på grund av operationen (förberedelser, gips, smärta, smärtstillande, julhelgen osv) kommer jag nedprioritera bloggen en tid. Häng gärna med mig på Instagram under tiden, HÄR
 
Ta hand om er, så hörs vi snart igen! 
 
__________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 13,2 mmol/liter.
3 kommentarer