Jag vann!

Wow, tusen tusen tack till alla er som har röstat, delat och engagerat. Jag stod som vinnare i kategorin "Årets budskap/inspiratör" under Blogg.se's bloggtävling! Världens finaste och viktigaste kvitto.
 
Även om jag har tvingats dra ner på bloggtempot ett tag, så finns mina fantastiskt följare och läsare kvar. Vill läsa, dela, informera. Det är ett så enormt viktigt engagemang för mig, det här. Att få vara med och hjälpa till, med vad jag kan. Min hjärtefråga, passion och drivkraft. Det skrivna ordet, och att nå ut till många. Jag är lyckligt lottad som har möjlighet att göra just det. Det har krävts mycket jobb, men är utan tvekan värt varenda svettig och stressig minut. Den kärlek jag får i utbyte är obeskrivlig.
 
Jag är fortfarande helt lyckorusig. Efter några riktigt tuffa veckor, känns det här som en vändpunkt. Ett tecken att saker och ting KAN gå min väg, trots allt. Nu jäklar, nu ska jag igång igen. Upp med tempot. Pusha framåt. Tillsammans är vi ju så fruktansvärt starka.
 
TUSEN, TUSEN TACK!
 
Se vilka alla vinnare är HÄR.
_______________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 7,4 mmol/liter.
2 kommentarer
M i A

Stoooort grattis!!! Du har en fantastiskt fin blogg med viktigt innehåll och budskap. Jag hade äran att vara nominerad i samma kategori som dig och la min egen röst på dig:) Njut av lyckorus!! Kram

Svar: Åh, WOW vad fint. Tack snälla, snälla du! ❤️
Diabetesia

Linda

Grattis! Välförtjänt!

Svar: ❤️
Diabetesia