Efterlängtade helg

Efter en arbetsvecka lika lång som tre, har jag nu äntligen kunnat sjunka in i mina myskläder och ned i soffan. Efterlängtade helg! 
 
Jag har gått med högt blodsocker en stor del av dagen idag, över 14 mmol/liter, egentligen helt utan anledning. Frustrerande som vanligt. Lyckligtvis fick ett ansträngande gardinbyte här hemma och en shoppingrunda på stan bukt på det, i snyggt samspel med ett nålbyte. Nu är jag nere på hyggliga värden igen, phhuh! 
 
När jag sedan dök in med huvudet i kylen i jakt på middag insåg jag att jag inte ville utmana blodsockret igen, utan höll (för ovanlighetens skull) mig till low carb. Baconinlindad halloumi, grönsaker och ägg. Gott, gott, och noll påverkan på blodsockret hittills. Men vanligtvis tycker jag och min kropp alldeles för mycket om mina kolhydrater för att ge upp dem! (Det var jag tvungen att lägga till, mest så jag slipper påhopp om hur jag borde börja med LCHF...)
 
Nu ska jag krypa ännu längre ned under filten och slå på något bra på TV. I nästa vecka flyger jag till Norrland (Piteå, Umeå och Örnsköldsvik - I'm coming for ya!) för rekryteringsmässor å Chalmers vägnar. Förmodligen innebär det ganska kasst med bloggtid..
Om jag inte hinner in här och uppdatera då och då, så hittar ni mig på Instagram - HÄR
 
Ha en fortsatt fin kväll nu! 
____________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 5,4 mmol/liter.
0 kommentarer