Konsten att pausa

Jag är alldeles, fruktansvärt pinsamt, jättedålig på det. Att ta det lugnt. Pausa. Vila. Sova. Ta time out. Siesta. Mitt liv går vanligtvis i 120 km/h stor del av tiden, och för att hinna hämta andan brukar jag få lägga in det i kalendern. Jag vet ju att det är så oerhört viktigt.
 
Därför var det alldeles underbart med en helt blogg-, konusult- och jobbfri helg. Trots högar med jobb och uppdrag, tvingade jag mig själv till vila och bjöd upp en nära vän till mig att komma upp och hälsa på. Vi åkte på småäventyr, tog en shoppingrunda och gick loss inne på IKEA. Vi beställde hämtmat, gjorde fruktsallad, drack bubbel och tittade på film. Som jag behövde det! Tack fina Johanna.
 
Idag har jag suttit med bokslut för mitt företag halva dagen, så nu har jag riktig sirap i huvudet.. Egentligen skulle jag byta ut min pump ikväll (har en spricka i min nuvarande, och har fått en att byta ut till av Medtronic), men med ett protesterande huvud får det vänta till imorgon. Istället ska jag ge mig ut på en löptur i tråkvädret, och sedan gosa ned mig i soffan framför någon bra serie. 
 
Ta hand om er - ochc glöm inte bort att vila upp er ordentligt då och då!
 
___________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: 11,1 mmol/liter.
0 kommentarer