Morgonbesök på sjukhuset

Idag har varit en såndär maratonlång dag. Den började med att en något sömnberövad Sia halvt försov sig och fick kasta sig iväg på spårvagnen. Först på schemat stod lämnande av blodprover på Sahlgrenska, följt av ett besök på fotvården. Därefter direkt in i en mötesfylld dag på Chalmers, i kombination med telefonsamtal och mässplanering.

På måndag åker jag till Norrland för en veckas rekryteringsturné å Chalmers vägnar, därefter en kort helg hemma i Göteborg innan ytterligare en veckas Norrlandsvisit. 
Det är ett intensivt schema - men jag älskar mitt jobb! Och tro det eller ej: mitt under all stress så sköter sig blodsockret faktiskt helt okej. 

Ikväll efter jobbet skulle jag ha ut och sprungit och gymmat en stund - men fann mer vettiga prioriteringar i en middag och vila. Nu ligger jag under min elektriska värmefilt (bästa investeringen någonsin för en kallfrusen tjej som mig!) och kollar på Vänner. Mhmm!

Idag är en sådan dag när jag inser att diabetesen får ta lite plats. Sjukhusbesök innebär några inställda möten och lite längre dagar. Energi som går åt på ett håll kan inte riktigt räcka på alla andra håll helt enkelt!

Sov så gott, alla fina!

__________________________________________

Blodsocker i skrivande stund: 7,9 mmol/liter.

0 kommentarer