Soliga jobbdagar

Bloggen har, precis som jag, gått in i någon form av sommarsiesta. Eller siesta är förmodligen fel ord, lathet är kanske mer rätt. Jag har gått och dragits med en förkylning under en tid nu, vilket har resulterat i höga blodsocker och ett tungt huvud. Insulindoserna har jag ökat med en massa procent, men resistensen är ganska tydlig. 
 
I nästa vecka åker jag till Almedalen med Chalmers för några dagars jobb, och därefter en sväng till Marstrand för en dags jobb. Nästa fredag är sista arbetsdagen och då kickstartar jag den efterlängtade, tre veckor långa ledigheten med en semester i Italien och Frankrike med hela familjen. Busy bee - till och med på semestern!
 
Ikväll lagade jag en somrig middag: bananpannkakor med färsk frukt och Proteinella (Nutella med mindre socker och extra protein - mums!). Det har varit en varm dag i Göteborg, och under varma dagar har jag ofta svårt att äta för "tung" mat - då är sådant här perfekt! 
 
Under en period framöver kommer bloggen prioriteras ner litegrann. Hittar jag tiden, orken och inspirationen till långa inlägg dyker jag in här - men tills dess kan ni följa min diabetesvardag i bilder och korta texter på Instagram HÄR, alternativt på min Facebooksida (där jag ska försöka spegla Instagramflödet och dela diabetesrelaterade artiklar) som ni hittar HÄR
 
Ha en fin kväll, allihop! 
 
______________________________________________
 
Blodsocker i skrivande stund: Vet inte, CGM-sensorn värmer upp...
0 kommentarer